De lente staat voor de deur. De ideale tijd voor velen om op zoek te gaan naar een nieuwe outfit. Om hieraan tegemoet te komen, organiseren de Geelse centrumhandelaars van vrijdag 20 maart t.e.m. zondag 22 maart de jaarlijkse lenteopendeur. Tal van Geelse handelaars staan klaar om je een onvergetelijk weekend te bezorgen met diverse extraatjes.

Tal van voordelen

Zowel op vrijdag 20, zaterdag 21 als op zondag 22 maart kunnen klanten bij de deelnemende Geelse zaken de nieuwste trends van het voorjaar komen ontdekken. Bovendien genieten bezoekers van verschillende kortingen en voordelen. Wie iets koopt bij één van de deelnemende handelszaken ontvangt een bonnetje dat op zondag kan ingeruild worden aan de Steps-stand op de Markt voor een leuke gadget. Daarnaast hebben klanten de mogelijkheid om deel te nemen aan een wedstrijd. Zo maken zij kans op een reischeque ter waarde van €500, te besteden bij Neckermann Geel.

Voor elk wat wils

Niet enkel voor de winkelliefhebbers, maar ook voor zij die niet van shoppen houden, valt er heel wat te beleven tijdens de lenteopendeur. Gedurende drie dagen, van vrijdag t.e.m. zondag, kunnen dames, in ruil voor een bon, vanaf 's middags terecht bij kapsalon De Corbie voor een gratis haarstyling (opsteken van kapsel) of voor het gratis laten aanbrengen van make-up of gelnagels.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden op zondag 22 maart op de Geelse Markt terecht bij diverse standen van garagisten, zoals Volvo, Suzuki, Kia en Peugeot Scooters. Daarnaast is er ook een testparcours van elektrische fietsen van Powergrid beschikbaar, zal de Geelse rijschool aanwezig zijn en kan je langsgaan bij de Kyalin-stand van Body Concept.

Jong, oud, man of vrouw, er valt voor iedereen wat te beleven tijdens de lenteopendeur van vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 maart in Geel Centrum.

Volgende Geelse handelaars nemen deel aan de Steps Shopping Days:

Aphrodite - Body Concept** - Charrell Home Interiors - Couture Elle - De Corbie - De Kruimel - De Post Brasserie - Devos Optiek - Esprit - Fashion World - Ferdy Heren - Fien en Fons - Figurel - Garage Laenen** - Garage Lavrijsen** - Geelse Rijschool - Huybrechts Juweliers - Imperia Italian - Boutique - Jona's Mode - Kris Lingerie - Lievens Kleding - Lievens Woondecoratie* - Lingerie Nelly - Meubelen Verhaegen* - Mini Mooi* - Modena - Neckermann - Opdebeeck Schoenen - Pedico - Power Grid** - Roosendael Hof - Shoeby - 't Geels Vijvertje - Van Houdt Kempen** - Vegrid - Veritas

* Enkel open op vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart (uitgez. Meubelen Verhaegen: enkel open op 21 maart)
** Deze handelszaak is niet open op zondag 22 maart, maar is wel te bezoeken op de Markt.

Opgelet: ook de niet-deelnemende zaken kunnen tijdens het weekend geopend zijn.